over onze diensten-1

Het totale pakket aan diensten is zo samengesteld dat het op ieder facet van een onderneming kan worden toegepast.

De dienst financiële administratie biedt een totaal pakket aan. Van de verwerking van uw facturen tot en met de managementrapportages afgestemd op uw behoeften.

Een salarisadministratie die gekoppeld is met de boekhouding mag hieraan niet ontbreken.

Onze salarisadministratie staat online in verbinding met vrijwel alle pensioenfondsen en overheidsinstanties om salarisgegevens snel en correct door te geven.  De jaarlijkse loonopgave voor uw medewerkers is bij ons bestanddeel van de salarisservice.

Door gebruik te maken van het online boekhoudpakket EXACT ONLINE kunt u waar ook ter wereld uw administratie raadplegen.

Het is zelfs mogelijk het als APP op uw telefoon te installeren. Snel eenvoudig en altijd actueel.

De dienst coaching en cursussen bieden wij aan omdat er veel vraag vanuit het management hiernaar is. Het gaat hierbij veelal om een begeleiding van de leidinggevende op het gebied van medewerkersproblematiek, organisatie en financiën.

Wij zijn van mening dat een goede achtergrond van de opbouw en werking van een administratief systeem bijdraagt aan een beter begrip van diverse rapportages.

Hoe beter de ondernemer zijn boekhouding begrijpt deste minder tijd hebben wij nodig voor verklaringen en uitleg. Dit draagt bij aan een lagere declarering.

Het uiteindelijke doel is een financiële administratie die actueel, begrijpbaar en voldoet aan de wettelijke voorschriften. Tevens moet de boekhouding een handvat zijn voor de liquiditeit, omzet, kostenbeheersing en investeringen.

Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Laatste nieuws